Friday, May 27, 2011

Gerammmmmmmmmmmmmmmm .

Assalamualaikum.
Entry sama macam status aku kat FB .
Sape-2 yg baca lahh kann .
Actually , aku tgh geram ngan sorg budak niee .
Gerammmmmmmmmmmm sesiottt !
Membakar hati aku tawu =,=
Agak-2 kann , ape korg rasa kalau ada org amek gambar korg ?
Tak kesahh lahh gambar artis yg korg minat kea , gambat korg sendiri kea kann .
Tapi mmg korg tahu tu gambar korg '?
Msty lahh marah kann .
Aku un marah gakk .
Ade org aamek gamba JB yg aku edit doe .
Sumpahh budak tu TAKMALU !
Aku panggil budak sebab dy FORM 1 okeyy .
Yelahh , dah tertera kat bawah gambar JB tu nama aku .
Tu un tak ley nak fikir kea ?
Adehhh . Tak tahu lah plak kalau budak tu tak reti guna pesbuk lagi kann .
Tapi , kalau nak amek un , minx ah kebenaran dulu .
Tapi kompem aku takkan bagi , sebab . .
*Korg tak malu kea letak gambar yg nama org laen ? , sejak bila lahh nama kau jadi Miera kann.*
Grr , sumpah harinie aku bengang 24 jamm .
Lepas dpt tahu , aku un ape lagi .
Hantar msej maki-2 dy . Bengang doe , sape tak bengang kann .
So , skunk dy tak balas un . TAKOT kea wahai budakk ?!
Aku block kunk ! Kau tak kesahh kann ?
Naseb baek Tina ade , dy tolong bagi aku tak bengang tadi .
Hee , thnx aww :)
Skunk , aku jez nak tunggu reply drpd budak uh ,
kalao dy tak reply-2 gak , n tak tuka gambar profil tuhh ,
aku terus jea report .
Pandai-2 aku lahh kan nak report atas kesalahann ape kt pesbuk nie :)

Nah gambar !
Nie profile budak tuhh . See , gambar aku kann ? Dah lahh ade nama Miera + JB kat situ , tak malu gilak !

Nie saje upload . Notification dy . TAG ? pastu remove balek . ape barangg kann , pengecut luu !

Aku marah lahh ! BENCI KAU budak TAK MALU !

Oke tu jea . 
Mood : Geram tak tentu pasal .

No comments: