Monday, June 20, 2011

Happy Father's Day !

Assalamualaikum.
Ini adalah post yang belum publish sejak 19/6/2011 disebabkan terlupa nak publish .

                Okayy , semua dah tahu kann hari nie Father’s Day . Miera lupe nak wish kt abahh :D HAHA , Miera wish through FB jea :) Modern sikitt . Ngehh2 , padahal sebenarnye tak de ape2 nak bg . HAHA , Miera edit gamba jea lahh . Tu pun curi kat FB abah Miera .

                Tapi ape2 pun , Miera nak ucapkan Selamat Hari Bapa kepada semua lelaki yang bergelar BAPA di dunia ini :D Semoga panjang umur & murah rezeki . Semoga lebih terus bersemangat utk terus hidup dan terus berbakti kepada keluarga dan negara . *brape kali nak tulis “terus” nie ? huahua .

                Miera nak ucapkan terima kasih kepada abah Miera , sebab dah byk take care kat Miera . Sebab dah byk berkorban kat Miera . Sebab sanggup layan kerenah Miera . Sebab sanggup tahan dgan perangai Miera yang macam-2 nie :)

                Miera harap abah terus berjaya dalam mendidik anak-2 disamping keluarga . Semoga selalu berjaya dalam kerjaya abah . Semoga selalu TAHAN DENGAN PERANGAI Miera nie :D HAHA , banyak gile semoga . Doakan Miera dpt 9a PMR :D

                Okayy , panjang x karangan ringkas nie ? Kalau lawan dengan budak darjah 1 sure menang =,= . HAHA . Actually , Miera tengah cari idea nie . Nak buat karangan pasal ponteng sekolah . Naseb baik laa esok ada Sukan Padang , tapi karangan kena hantar jugakk .

                Cikgu dah start struggle dah , kalau x slow and steady jea . Bak kate cikgu laa kann . HAHA . Rase macam takot plak bile nak PMR . HAHA , padahal x sedar-2 diri lagyy :P Okayy , Miera mmg dah tahu thun nie nak PMR , juz taktahu macam mana nak uruskan jadual . Jadual Miera tak terurus . HAHA , sekejap bt homework , sekejap online , sekejap tido , sekejap makan . Mmg x teratur .

                Ntah laa bile nak jadi teratur . Srious Miera cakap , susah gile jadi form 3 . Kalau sape-2 yg dah pernah alami tu x pe , nie yang sedang alami nie . Huahua . Mmg nak pecah otak . Folio banyak x lengkap lagii , kawan-2 rmai dah bincang-2 ngn cekgu , tinggal Miera ngan 3 – 4 orang je lagi belomm . Math jgan laa cakap . Cikgu ajar tum mg faham , tapi , kalau tgok balik , abah Miera ajar faham lagyy . HAHA , abah Miera cikgu Math laa . Senang kann ^^

                Tajuk paling Miera fed up gile-2 nak belajar , Linear Equation II . Mmg laa mule-2 senang , sampai dekat Simultaneous Linear Equation , terus kantoii xD Lepas suruh abah ajar , baru faham sikit . Lepas suruh cikgu ajar lagi sikit , baru faham semua :D Hee ~

                Okayy , Miera rasa dah berapa perenggan Miera membebel . Lepas nie nak kena perah otak buat karangan pulakk . M.A.L.A.S. ! grrrr . Tapi , nseb minggu nie agak enjoy , sebab ape ? Sebab minggu nie langsung x belaja ! Cikgu focus kat SUKAN ! Yeayy !

                Kbai .

No comments: