Monday, June 20, 2011

Headache !


Assalamualaikum :)

     Sekarang Miera tengah on9 sambil pasang earphone kt telinga . Bagus sekali . Biar pecah telinga tu kann dengar lagu banyak2 :) . Okay , Miera taknak cakap banyak petang-2 yang hening nie :D Miera saket kepala xD ! Bencikkkk . HAHA . 

     Korang tahu tak Miera bosan tahap kritikal nie ? Grrrrr , serious taktahu nak buat ape ? Homework ? Beribann ! Tapi cikgu tak mintak minggu nie . Minggu nie mmg relax . Sebab tu laa Miera relax sekali :D

     Okay , first , harini Sukan Padang . Esok pulak persaraan ustazah . Rabu Sukan Tahunan . Khamis cutiiiii ! HAHA , Khamis paling best sbenarnye , tapi Miera rasa x best gakk . Sebab tusyen padatt ! Grrr , x pe lahh . Nak bt cene kann . 

     PMR is around the corner babe . HAHA :) X prepare g . Okayy2 , nti Miera bace buku yaww :) Jgn risauuu . Miera monolog sendiri lahh weyy ! haha . Bosannnnnnnnnnnnnnnnnn . Chat kat blog Erul un x de pape . Naseb mama x marah on9 lame2 . Ni un cover-2 je . Pandai kann ^^

     Sejak pukul 1 lebih , sampai sekarang Miera on9 fb . Tujuan nya hanya lahh utk chatting dengan kawan Miera . Miera suka chatting ngn dy . Kalau ngn orang len , x de mood . HAHA , okayy . Sebab apa ? Sebab ktorang kutuk org jea sepanjang chat . haha . jahat gile Miera . Jgan laa anggap Miera nie baek taww :) 

     Miera nak tnya lahh kann , pernah nampak x orang tangkap gambar time nanges ? Miera ngaku , x pernah . Kalau setakat gimik je , dah bese dahh . Nie dy nanges & dy snap picture dy sendiri dgn muka syahdu gitewww . HAHA . Serious JAKUN tengok gambar cetuu . Sebab tu Miera ngan kawan Miera kutuk dy . 

     Okayy , Miera akui , dulu Miera x de laa benci kt orang tuu . Tapi tengok keGEDIK-an dy tuu , rasa nyampahh doe ! Okayy , #STOP IT ! Tak baek ouhh kutuk orang . 

     Okayyy , sebab Miera bosann , entry nie un jadi bosan . Jadi Miera blahh dulu ahh . 

Kbai :)

1 comment:

nornisrina said...

haha , gedik kan3 ? sory miera , km ajq ampa jd jahat mcm km ! heh !