Friday, July 01, 2011

Good Morningg :)

:)


Annyeong Haseyo !


Selamat pagi semua ! Semoga pagi nie lebih semangat drpd pagi2 yang sebelum nie . hahaha , betul ke ayat nie ? hentamm suda .

Okehh2 , sape skolah esok ? Angkat tangann mcm saye ~ haha . Miera un skola jugak . Yeah , like my mum ckp , 1 Malaysia . My mum un kena pergi sekolah , my father un kena jugak taww . hahahaha . So esok , rumah sunyi sepi . Tinggal tok and adik je .

Dah laa esok kena pegi awal . Huwaa , Miera dah laa susah nak pergi sekolah awal nie . Paling awal 7 : 20 . Taksilapp laa . Kalau paling lambat , lebih drpd pukul 7 : 30 pagi laa . Sebab tu slalu kena tahan tuu . hahah .

Esok ada lariann kann ? Grr , taksukaaa gilaa . Naseb baek laa track dekat . Hee . Lepastu ada Hari Sivik :)

Oke laa , Miera dah bau sesuatu yang sedapp . Masa utk makan .

Kbai :)

No comments: