Sunday, July 10, 2011

Hello New World !



Annyeong Haseyo !


Hyee ! Jgn salah anggap . New world tuu bukan apa , new world utk belog Miera . huahua , penatt gilaa design semalam . tapi x superbb un . buruk lg ade laa . haha .

okayy , nak cerita pasal pagi tadi . Miera dtg sekolah lambat gilaa . x de laa lambat mne un -.-" , tp lambat laa jugak ! siyes geram . kalau x dahh awal dahh , tapi ada sesuatu yg terjadi pagi tadi . jengg3.

naaaaa . lepas Miera makan pg tadi , Miera un cepat2 pakai kasuttt . masa tgh sarung kasut tuu , Miera rasa kat dalam kasut tu mcm ada sesuatu yg sangat comell . hahhh , apakahh itu ? jawapannye , anak katakk ! euw , geli gilaa time tu .

Miera terus campak kasut tu , Miera panggil laa tok . lepas tu , tok terus tolong ketuk2 kasut tuu . ehh2 , comel anak katak tu =,=" .

dengan muka bebalnya , terus salam tok nak pergi sekolah . lepas tu dah lambat , mula laa nak maki2 katak tuu . siap sumpahh2 lagi . haaha . padan muka hg katak d:

Scene kedua , time waktu science . Miera bawak buku jawapan pmr . haha , cikgu da laa bg soalan taon2 lepas , so Miera ngn Nornis , Zaidah & Alynn tiru buku tu . bagus kann ? contohilah kami (:

Scene ketiga , time kelas KQ . haha , kami belajar tarannum . best ! tapi yg x best nya nanti ada exam . adoyy , pecah otakk . ehh takk , pecahh gigi -..-

Okiee , tu je nak gtaw . byk lahh jugak kan ? haha , siap ada scene 1 2 3 lagi tuu . Okbye :)

No comments: