Saturday, July 02, 2011

Lapar :(

Hyee arnab ! Awak comeyy laa !
Tapi Miera lg comeyy dari awakk !
hahahaha :)


Annyeong Haseyo !


Haha , ttibe tertaip Lapar sebagai tajuk entry . Okehh2 , slamat tengahari ! Penat ke baru balik dr skola ? haaha , Miera un penatt jgak ouhh . Mulakan tengahari anda dengan senyuman yaww :)

Balik2 , cari makanan kat dapur . Macam biasa , TAK MASAK LAGI ! huahua , terpaksa menahan perut . tadi rehat Miera takmakan unn . tu yang lapa tuu . bhahaha .

Tadi balek2 terus bukak FB , yeah , netbook nie tak off un , terbiar je . habis laa . bil melambongg nti . mmpos kena sound dgn mama nti . huaa .

masa bukak fb , saje laa godek2 kat wall Erul , dy ade update status . dy kata dy nak turun Kedah harini , ada bolasepak ke ape ntah . haha , dah lupaa =,= . oke , Miera egt ley pergi punya laa excited , *haha , bajet je :P . tapi dy kata dekat Alor Star . grrrr ! hilang terus mood . hahaha .

okehh laa , nak pergi cari makanan dekat dapur , dah lapar tahap bom atom dah nie !

kbai :]

No comments: