Sunday, July 24, 2011

Tolong weyh .




Annyeong Haseyo !


Hoii . Ehh ehh , silap . Haii . Kann :)

Weyh , exam Math tadi susah gila babeng . Walaupun Ujian Bulanan je kann , tapi soalan macam PMR doe . PMR tak susah cemni -,-" *bajet aku dah amek PMR . 

Siyes weyh , Miera hentamm banyak soalan . Shitt . Banyak gilaa soalan pasal circle . Mira da laa taksuka Circle . Terpaksa -.-"

Geo un sama . Pny lhaa susahh . Knp cikgu takcakap keluar Bab 7 jee ? Penad Mira baca sampai menanah mata pasal Form 1 , 2 . -.-" Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .

Mira takot dapat D :9 Tulun lhaa . Huargh . Geramm gilaa . But , esok takde exam . Jyeahhhh . Happy gilaa . Esok Majlis Persaraan cikgu lhaa . Heeeeee .
Tapi esok ada Kelas Qurann . Grr . x(

Oke, otak kering kontang x de idea nak tulis apa sebab fikir pasal nota yang bertimbun - timbun plus homework tak buat ape lgi plus exam yg menakutkan plus trial pmr plus pmr yg lagi 2 bulan .*sila baca dengan 1 nafas .

Erghhhhhhh . Tensyen weyh tensyen . Dengan tusyenn lagi . Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . shfvtyhfbvrhbv hs she egb hgkbgsbghbvfhbvhsdybvgh !! Bila nak habes weyh ? Tak sabar nak tunggu lepas PMR . Okayy stopp it =="

Kbye . Ily Guysss , *gedik suda 

No comments: