Tuesday, August 16, 2011

Busyyy !



Assalamualaikum

Huitt . Sory lhaa tak update blog dah 2 hari . Malas . Aha , x de lhaa . Mira edit blog org lhaa . Hee , tak lawa unn . Buruk lg ade lhaa . Ouhh , lupe plak . Cmne puasa hari nie ? Okayy tak ? Hoho .

Semalam , Mira jalan2 dengan Mama Mira dekat ekspo . Ekspo jea ==" Tu un last minute . Pergi kelam kabut . Tudung serabot gilaa der . Huhuu . Tapi ekspo tu lambat tutup kowt , pukul 12 un still tak tutup2 . Semalam ktorg beli tudung jea. Ade lhaa dalam RM120.00 . Hihii . 

Pssst . Baju raya dah nak siap tauu ! Actually dah siap , tp Mama pergi hantar kat Butik mane ntah . Nak letak batuu2 giteww ^^, #TakSabarNakTengok#

Kasut raya tak beli lagi . Sebab nanti nak beli sekali dengan adik lelaki Mira. Dy stay asrama :) !

Seronok lhaa pulak cerita pasal raya nie . Err , lagi beberapa hari je kann :) Tak lama dahh . Pejam celik pejam celik dah nak habis puasa . Alhamdulillah , kita masih diberi peluang utk hidup di dunia nie . Cuba kalau pejam tak celik-celik dah ? Apa jadi ? Innalillah lhaa jawabnyaa ^_^

Okayy lhaa , Mira nak buat homework . Byeeee :)

Pagi tadi penat gila babeng buat Analisis Item . Lenguh tangan . Naseb tak patah tauu --" Tapi seronok sebab dapat MERIT ! XD

No comments: