Friday, August 26, 2011

Entry Last Sehingga Pertengahan Oktober :>



Assalamualaikum.

Hoyehh . Skunk dpt on9 guna lappy Mama . Nie un baru dapat semlam. Adik Mira jugakk punyaa pasall. Shilake betol. HAHAHA. *Kan dah tak sopann.* Oke2, mehh jadi sopan balik.

Ehemm . Ehemm . *Test suara bg sopann.*

Okay dah sopan. Hikhik*gelak sikit.* Okay dah comey. HAHA, cegampang ayat :P Okay2 , harini dh 26 Ramadhan lha . Tak lama lagi raya kann . SELAMAT HARI RAYA. Tak best sebab ucap awal2. Nak buat cmne. Terpakse lha. Dah tak boleh on9 nti. 

Nie peraturan Mira sendiri. Lagipun Mira tercalon dalam Program Straight A PMR 2011. Bangge sikit. Chewahh, tak bley bla . Hakktuihh! HAHA. So, start harini, dah kena atur jadual harian sendiri. Cikgu nak check. Kena buat banyak benda yang cikgu suruh. Kena tenangkan fikiran cemni. Dah lha homework bertimbun macam gunung Everest. Gunung Everest un boleh kalahh mcm nie. Ohhgrr. 

TuttTuutt . Idea hilang ttiba. Jap nak cari ilham. HAHA. Okayy dah jumpa . HHAA , ngett. Entahlaa kenapa entry nie Mira rasa nak tulis panjang2. Maybe sebab tak bolehh on9 dah kowt. ENn ? AHAHA. NVM. Ntah dari tadi ilham tak muncul2 lagi dr otak. Maybe dy nak suruh Mira simpan kowt, utk buat homework. Gile. 

Heheh, Mira tatau nak bebel ape. Nak kena out dah . 15 Oktober Mira on9 balek. Tauu. SELAMAT HARI RAYA AIDILFIRTI :) Bye :'>

PRAY FOR MY SUCCESS :>

No comments: