Saturday, August 20, 2011

Nak Raya Dahh . HAHA .

Jom pekakkan telinga same2 sambil on9. Volume maksimum tauu! HAHA.


Assalamualaikum.

Haii. Sorry lhaa. Harini rasa mcm nak update entry banyak2. Sebab? Ntah lhaa. HAHA.

Mama n Abah Mira keluar pergi makan kerang dengan pakcik n makcik Mira. Bulan puasa mesty kerang kann? Perlu kea? Hurm. Mira tamao ekot un, sebab Mira tak minat kerang. Serious tak minat. 

Tadi Mira dapat baju rayaa. Jyeahh, lawaaa siot. *Bajet je* HAHA. Tapi baju tu Mira nak suruh Mama hantar kedai nak otter . Kembang weyh. Orang suruh buat baju kurung moden, dy buat baju kurung Pahang. Grrrr.

Raya nie Mira tak balek umah opah kat Muadzam Shah. Rinduu Keratongg! Nak balek jugakk. Tapi, taon lepas semua family balek rumah opahh. Best tak terkira weyh. 

Pakcik Mira bawak mercun. Mahal tuu. Ktorg maen same2, enjoyy gile babe. Really miss that time ! :'>

Tahun nie raya dekat rumah je, tapi best jugak kann. Drpd x de peluang langsung nak beraya dgn family, bersyukur lhaa. 

Esok Mira sekolah, kerja sekolah tak siap lagi, baju tak iron lagi, kasut tak kemaskan lagi, beg tak kemas lagi, arghhh. Malasnyee nak sekolahh! 5 hari lagi nak cuti, tak boleh ke bagi cuti terus 2 minggu? HAHA, melampau aku. 

Oke lhaa, nanti mama kiteww bising on9 lameww2. Kiteww out dulu. Boiboi! 

:'>


I'm Fall In Love With Youu .
What Should I Do ?  OMG . 

No comments: