Tuesday, August 30, 2011

On9 Lagii :D



Assalamualaikum.

Hye :) Mira on9 lagi . Janji tak dapat ditepati lagii . Yeah, esok tak on9 dah. Malam nie je abah bg on9. Esok kena raya. Nak kutip duet. HAHA. Takmalu an. Dah 15 taon pn nak duet raye. HAHA, haruslahh.

Tadi lepas umum raye esok, ktorg melompat depan TV. HAHA, ntah lha. Excited kowt. Lepastu, adik Mira trus  ajak Mira simpan kueh raye dlm bekas yg org selalu letak kueh tu lha :D 

Time tengah simpan kueh tu, ade pesta mercun kat luar. Gile lha, meriah gile. Takpernah tengok :> HAHA jakunn. Macam2 bunyi ktorg denga, yang adek Mira kecik tu men'capap' kat dpn umah. Siap byebye lagi orang yang lalu lalang, dengan harapan org tu nak bg duet raya. HAHA jangan harap lha. Takkan ade pnye

Sampai sekarang tauu mercun tak henti2, rase geram pown ade. Rase cm nak sepak laju2 org yang maen mercun tuu. Dah nak luruh jantung kitew denga bnyi kuat2. -,-"Menguji tahap kesabaran btol. Naseb baek esok dah tak puase. 

Raye taon nie tak best, sebab raye kat rumah je. Nak raye kat PAHANG. Anda tahu PAHANG? Kalau tak tao jngn jadi manusia. HAHA. Kalau raye kat Pahang boleh maen mercun dengan ramai lagi,

Bila hari raye, boleh buat rombongan raye. HAHA. Dah memang dorg bt cmtu tiap kali raye :D OMJayyyy, nak balik Pahang sekarang jugak bole ? Sape stay Pahang, jom raye same2. HAHA. Kite kutip duet raye banyak2 tau. Biar kembong poket, jangan kembong perot :p

Okay lha, byebye :)

No comments: