Friday, October 28, 2011

I'm Back !

Auchakkk ! HAHA . I'm Back . :)
Assalamualaikum =]


HAHA . Excited gilaa kann ? Biaselah , sekarang baru bolh enjoy btul2 . Tp , x la enjoy sangat . Biase cukupp . Ye dokk ? Mira takot result jea . Nanti muke , hampehh . Sedih je kan tengok ? HAHA . Tu lha , njoy sgt . So , xyah laa enjoy sangat , yang penting , bdoa supaya result kita baik & cemerlang . InsyaAllahh . Aminn ~

Buntu . Kekok . Tatau nak tulis ape dah nie . HAHA . Lame tak pegang keyboard . Kahkahh . Ouh yea , mulai hari nie , kalau boleh , Mira nak update 2 entri dalam sehari . Tu pun kalau ade mase lha . HAHA , bajed macam tengah belajar lagi enn . 

Sekarang nie , taktau dah nak buad ape . Dulu sebelum PMR , dah rancang awal2 lg . Nak buad tu , nak buad nie . Sekarang , semua tu dah hilang . Tak egt .  Yang Mira buad sekarang , bace PTS , on9 , blogging , nyanyi . HAHA . Yang part nyanyi tu , bukannye ape . Time bosan jea . Time nak tido , memang wajib . Dah jd tabiat . haha , jgn gelak kayy . 

Hmm , kejap lagi opah Mira nak datang . Jauh tu , dtg drpd Pahang . Hehe , tak laa . Opah Mira memang dah ade kat Bukit Mertajam , dekat rumah anak dy . So , abah Mira pergi laa amek =]

Okayy , saje cite2 . Boring gilaa babeng . Dah takde keje en , buat jea ape yg best .Hurm , oke lha . Esok Mira start update 2 entry maybe . Taktahu lagi laa . Err , nak denga lagu japp . 

Byebye :]

With Love,
MieraSofea

No comments: