Monday, December 12, 2011

Contest : Blog Saya Ringan Comel Kemas :)

Assalamualaikum.


Click Banner Utk Join :)

Haa , tengah2 godek2 kat dashboard , tibe2 nampak lha contest nie . So , Mira un try lha . HAHA , ne tauu kalau ley menang kann . Kalau rezeki dapat lhaa xD

Syarat2 dy macam nie :

  1. Follow blog Nazuha dan Auni ( untuk tahu perkembangan contest ) . Kalau taknak follow pun takpe , tp , kalau korang menang , lambat inform , hadiah hapus eh ? :3
  1. Buat satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Ringan Comel , Kemas"
  1. Letak banner hodoh yang Auni buat dekat entry .
  1. Tag 2 orang atau lebih dan pastikan mereka tau !
  1. Hantar link post tersebut di blog Nazuha kalau korang ambil dari blog Nazuha , hantar di blog Auni kalau korang ambil dari blog Auni .
  1. Kami tidak menerima URL seperti : kuatmakan.blogspot.com . Sila beri URL entry anda !
  1. KLIK SINI
  2.  , kalau heeartbeat Auni bertambah , insya-Allah , Auni cashout , beli hadiah :o .
  1. Tarikh tamat : 31 Disember 2011
  1. Link yang dihantar di shoutbox tidak diterima , sila letak di comment . 
  1. Setiap peserta haruslah membuat post mengenai produk di JCS ENTERPRISE selama 3 hari - seminggu . 
Cara Pemilihan :

  1. Blog mestilah ringan , comel dan kemas .
  1. Tiada voting . Kami akan memilihnya menggunakan mata kasar kami :)
  1. UPDATE :- Penggunaan font di blog mestilah kemas jugak ! 

UPDATE --> Mira nak tag Nornis & Tina :)
Haaaa , penatt Mira . HAHA , oke lha , SELAMAT MALAM , chawww :D


No comments: