Thursday, January 26, 2012

Last Minute :(

Assalamualaikum.



Heyya readers :) Sorry da berkurun tak update . Tahap kemalasan dah mencapai tahap yang maksimum . HAHA , dah lah mlaz , mlaz plak tu . HAHA , k tak lawak unn =="

Sekarang Miera tgh melaksanakan 1 misi yang terhebadd di abad ini . Ceitttttttttt , padahal buat homework je un . Ini lha jadiknye kalau malaz nak bt homework time cuti awal . Last2 minute baru nak buat . Kan dah kena berjaga malam2 . Mira tinggal lagi 2 hari jea lagi nak siapkan semua homework2 tu . Dah laa beriban . Grr .

Mencik . Pasal homework tak ley on9 dah , pasal homework takley nak baring2 lepak2 , pasal homework takley nak buat spa ciptaan sendiri malam2 , pasal homework takley tengok TV enjoy2 , pasal homework jugakkk lahh takley nak makan . Dah terbantut waktu makan . Tengahari jea makan . Malam tak makan . Membahayakan kesihatan betoll -,-

Takpe lahh ,. berkorban . Demi memenuhi azam taon nie . Walaupun taktau ape azam taon nie . lol  . ahha . Demi memperolehi Straight A's SPM 2013 . Demi menebus keputusan PMR 2011 yg tak berapa nak molekk . Demm , bahasa kemain baku . Tp taklah baku mana un kann . Err . 

Esok Jumaat . Lepastu Sabtu . Lepastu skolah . MALASSS ! Urghh , taklarat lha . Penat2 ! Esok jea kowt nak siapkan homework . Sabtu takley . Nak shopping . EHhe . Tengok lha esok , balas dendam . Nak shopping sampai licin 1 mall andd semua orang pengsan . Demm , ape aku tulis ntahh -.-"

Engatkan nak upload gambar kat dalam nie . Tapi gambar buku jea lha , haha , nak menunjukkan kerjinan Mira buat kerja sekolah yg melonggok kat atas meja . Tapii , cari kabel fon , HILANG ! Stupidd pid pid pod . Time nak guna hilang , time tamao guna ade . Geram gilaa . 

Takpelahh , redha jea . Redha itu ikhlas , pasrah itu menyerah . HHAAH , kann ! Dah merepek lagi . Oke lah , nak selongkar dapur cari makanan , nak melahap dgn lahapnya . -,- . Malam un nak makan lagi . Ceit , peduli hape aku . Sukeaty aku ar . HAHA . 

Oke , sape yang skola @ keje esok , pegi tido kayy . Kang tak pasal2 jadik PANDA esok . haha , oke lha . Daa :D

No comments: