Sunday, February 19, 2012

Hari nie penad lha :(

Heyya .

Harini mira menyusun 20 jari , tak cukup jari , pinjam jari jiran , jadi 40 , nak mintak maaf kat korang sebab dah limaratosduapulohlapan saat tak hupdate . haha , bongek pny intro . kebelakangan nie mira busy lha dear , mana boleh update . wekk , muntah aku . dear2 bagai .

okayy2 , intro merepekss . harini penat sangat . semalam un on9 tengah malam . gagah jugak on9 sebab nak tengokk sape bg mesej . muahaha , hang tunggu sapa lha Mira oiy . bulan 3 nie ujian . omg . life is a rat race . cepat sangat . buku un ap tak baca lg . walau un Mira bukannya Form3 , tp kalau Form 4 agi lah kena pulon kan . Engat form 4 boleh honeymoon ? Kelas laen boleh lha , aku kelas ap . hahaaha .

okay da lari tajok . harini penat sangat . berapa kali aku ulang ayat nie ntoh. pagi td , kat skola ad ceramah maulidurrasul . yeah , best lha jugak . tp x best sgt -,- sebab ustz uh boring lha . Mira tak suke kalau ustaz x best , mula lha nak tido jea . naseb baek lha kat ceramah td Mira bawak kerepek . haha , lapo kowt . tak makan . diet kea ? heyy , mestylha . haha , dah 1 hari tak makan nasi . bajet je tau . semalam tewas . sebab mama ajak makan kat BolaBola Cafe. Sedap ouh . Air biase jea dah 4 hengget . Bayangkan lha air laen kan .

Haa , back to the title . Engatkan lepas ceramah boleh lha lepak2 kea kan . sebab Mira cadang dengan Aisyah nak tarok plastik kat meja . Tp dah Nornis ajak balek jea , aku balek lha . Lagiun malaz nak stayback . Penad kowt . Time nak masok kelas tu , cikgu bg pengumuman . Petang nie rumah Kinabalu & Jerai kena dtg sebab ada latihan merentas desa . OMG , penad lha . Dah lha harini ahad , buad lha hari Isnin kea Selasa kea kan .

Balek skola , Mira masok bilek . Masok bilek jea , hilang semangat . Semak gilaa . Macam tongkang pecah kowt . Lepastu , Mira buat2 lha tido , saje lha kan . Gedik2 . haha , tengok2 da pkol 2:45 . Ouhmyy . Kelam kabut kowt siap2 then abah hantar . naseb baek x start lagi . huhu . dlm pkol 3:20 kowt bru start . cakap jea pkol 3 . hurh . 

dah start tu , mula2 Mira jogging . lepastu pecut siket . cewwah , hebat lha tu . memang hebat sgt lha kan , terus semput . haha , jalan jea la dengan Tymah , Nabila , Aufa & Nadya . boleh sembang2 agy . Relax lha kan , baru ltihan . haha . dah nak sampai tu , ktorang pegy singgah beli air dulu . hewhew , dahage kowt . bajet lari laju jea . haha . then , balek . 

nie penad x hilang lgy nie , nak melantak air bebanyak nie . haha , kbye ;D

cinta tak seharusnya memiliki ><

No comments: