Wednesday, February 22, 2012

Hello ><"


Heyya Guys :)

Buad ap ? Sehat ? Bajet mcm Mira dah lame tak update blog . hewheww . 

Hikhokkk . Buat2 jadi gila jap . haha , actually Mira tengah penad nie . Yeah , merentas desa lagi . Tapi kali nie , merentas desa dy 5 kali ganda jaohnye . Betol , siyes tak tipu . Haritu tak sampai 1 km kowt , sekarang lebih dr 5 km , omg , memang penat gila laa . 

Macam biase lha , 1 minit jogging , 5 minint pecut , 50 minit jalan . huahuahua . takde stamina langsong . memang un -,- mira jalan ngn owg same , tp Tymah x de . dy da pecut tinggalkan ktorang . haha , takbaek sunggoh :P ktorang geng yang agak last sampai , sebab berhenti beli air dulu. muahaha , sempat agy . haritu takpe gak , sebab da sampai , baru beli air , nie lambat lg nak sampai , da beli ayor . atoiyai .

naseb baek lha Cikgu tak marah , dy kesian ktorang letteww . hahahahaha, kayy gedik -,- kayy homework Mira banyak , naseb baek Mira suoh Aisyah bawak buku AddMath td , nak tiru . kayy Mira malaz . balek2 , teros on9 . bukannya nak ap2 dulu . tudong n stoking un tak sempat tanggal . kayy Mira rindu belog . tapi belog Mira takde readers , sebab da lama gilaaaa99 tak bw . Last tyme raya cina jea . Kayy Mira busy . 

Sudahhh sudahhh ! Berapa ratos ribu kali aku nak kayy jea nie ? Atoiyai . 

Yeayyyy ! -,- *ttibe* . esok BIO waktu first . homework tak siap lg . bagos sunggoh budak nie :D tp , harap2 cikgu tak semak , esok buat eksperimen . yeayyyyyyyyyyyy ! -,- sekali lagy . huahua .

oke , sudah2 lha menaip Mira . buku lgsong taknak tengok , dah lah nak ujian nty . nota un tak lengkap , huaaa . nota tinggal bawah meja :( titbe tringat . hihii . semua nak lupa . 

okay lha , cukop2 lha Mira mengarot kat sini . Nak makan , tp sblom g merentas desa da makan , masak sayo je lha ceni . :( , dah ! stop menggedik . kbye :)


No matter how I feel, it's always true that the one thing that makes me smile in this world is YOU ♥

No comments: