Thursday, February 23, 2012

Lompat - Lompat ! Jyeahh


Mira : "Ada rasa , yang tak biasa , yang mulai ku rasa , yang entah mengapa .. Mungkinkah ini petanda , aku jatoh cinta , cintaku yang pertamaaaaaaaaaa . "

Tok : Haii2 , anak dara nyanyi kat dapo , kawen ngn orang tua baru tauu . 

Mira : Ada rasaa yang tak biasaaaaaaaaaa . 

Tok : Ishh3 . 

Haha , menyanyi kat dapo dengan suara yang merdu macam Mikha Tambayong memang sesuatu yang amat amat amat dan amat menggembirakan haty Mira . Puihhh , perasaannnn . Suara un macam berok kat utan.  atoiyai , kutuk suare sendiri . aiyott , tak baek . haha .

okay2 , harini takde semangat nak buat entry awal2 lepas balek skola , walau un td sampai2 rumah terus jea on9 . sepanjang perjalanan balek , kepala asyek Facebook jea . Mata un da ade simbol FB . muahaha , hiperbola sunggoh . 

ookay semalam Mira story kat blog , waktu BIO nak buad eksperimen kan ? tak jadii :( sebab cikguu buat perjumpaan . semua class kena pergi dewan . sebab ramai orang lompat rumah sukann . tu lha dinamakan lompat - lompat . haha , termasoklah Mira . syyyyy , diam2 suda . tp Mira lompat kejap jea , penat titew beli baju taww :( tp takpe , bole tuka2 kann . 

tapi skunk , Mira kena masok Kinabalu balek . huwaaa . dah laa minggu depan Ekyn & Ainun da x de , da pindah , Mira sorang2 je lha . Budak laki ad , tkkan lha nak join dyorang . gile kea apa ? huwaaaaaa . tamao tamao tamao tamao tamao tamao tamao !! 

tapi nak buat cene kann , accept je laa :( dahh , takpayah nak sedih sgt lha kan . haha , harini Mira happy . Sebab ? rahsia lha . mana ley gtau . kalau gtau , bukan rahsia namanya . *pinjam ayat Tengku japp* hihii . 

oke2 , esok titew cuti . alahaii gediknyeww laa . haaahaha . uwekk . ngada sunggoh . esok cuti , homework banyak , dah laa semalam tertido sebab penad lari , tak ke susah gituu ? naseb baek lha cuti , nie lha hari yang dinanti2 kan oleh Mira setiap minggu . cuti jea nak , skolanye malaz . ap nak jd nie . haiyaak

dah pkol 10:00 PM , Mira nak tengok Santau Merasuk . Nie un tengok sambil2 jea , lepas habes Santau Merasuk ,  sambung Patah Seribu , lepastu tengok ulangan Nanannanananananada Cinta . Tadi tak sempat tengok un . hewheww . 

Oke laa , byee ;)

Love is when the other person’s happiness is more important than your own.

No comments: