Thursday, February 16, 2012

Pressure :(

Assalamualaikum n Hello :)



We are all born for love. It is the principle of existence, and its only end.

Abaikan . HAHA , boring kowt . Harini memng boring . Ehh2 , bored . Same je kowt , membosankan kan . Okay , bosan -,- Sumpah x de org bace blog Mira .

Huhu . Siyes mood blogging da makin pudar . muahaha , ayat nak hebat jea kann . Harini kat sch balek awal :) 12:50 jea un . Mira cadang td nak balek umah jap , nak amek p[embalut meja . Act pagi td memang da nak bawak , tp lupe . Hurh , memang geram sgt lha kan . Tp , kalau ekot jalan belakang , memang cepat , tp tu lah kan , ramai manusia2 yg tak bermoral kat belakang tu . HAHA , means , budak2 llaki lha . Melepak lha , hsap rokok lha . Memang annoying sgt -.-

So , tak jadi . Harini hari malang Mira :( Ye lahh , dah lah pg tak bawka pembalut meja , lepas rehat , cek dlm beg , tak bwk buku AddMath, dah lah cikgu nak harini . Grr , minggu depan lah jawabnya hantar ==" Harap2 cikgu tak marah . Lepas tu , balek jea uma , masok bilek . Tengok bilek memang rasa mcm nak mati lah , macam bilek org tak kemas 10 taon . huahua .

Dah habes kemas bilek , mandy . First time kowt mandi awal leps balek skola . HAHA , selalu Mira mandy kol 5:30 @ 6:30 ptg . Bagos sgt budak nieh -.- Lepas tu on9 lha , tp kann ., on9 takley lame2 laa . Homework gua bertimbun2 macam gunung Kinabalu taau takk . Bajet banyak . HAHA , banyak lha tu . Egt gunung Kinabalu rendah kea ? Okayy , Mira merapuu .

Harini adek Mira ada latihan merentas desa . WOOHOO . Happy gila . Seronok dengo , sah2 balek terus pengsan . HAHa , Mira mggu depa kowt . Takpe lah kan , mggggu depan un . Mira azam x mo ponteng latihan dah :3 Memang laa , taon lepaas , Mira tak pernah pergi latihan merentas desa & rumah sukan . HAHA , macam ngek jea . Takpe , kalau merentas desa hari2 , boleh kuruss tau . Haa , azam 1 lagi , nak kurus . Bajet beno boleh lepas semua azamm . HAHA .

Seda x seda , da 1 jam Mira on9 . Malam nie takboley buat homework , ade date ngn TV 3 , SANTAU MERASUK , haahha , siyes best cite tu . Sanggup tak buat homework kalau nak tgok TV . Kalau dah tngok cite favourite tu , memang rumah terbakar un da x perasan oouh . HAHA , oke lha , macam best jea cite Sutun 2 nie . Takpenah tgok un , nak nengok jap kayy .

Kboii :'>

You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.  ♥

No comments: