Friday, March 30, 2012

Awesome :)

Assalamualaikum



Hai pakcik makcik datuk nenek moyang kepada moyang semua . Sini laa , tengok result exam sy yang very very very ohsem :D aha . da tgok ? ohsem kan ? yeah , sy tawu . oke , pewasaannnnn .

ehh . kejap2 . jangan nak excited sgt la tgok result miera yang ohsem tu -,- dah seminggu kowt miera tak hapdet blog tersayangs nie . rinduu belog . oke tipuu . miera tawu ramai orang rindu nak bc belog miera . demm , pewasan lagi . hahaha

miera bukan x de idea nak hapdet belog dan bukan jugak tak de masa nak hapdet belog . masa sentiasa ada . sebab setiap kali balik sekolah , destinasi utama semestinya depan komputer . memang dah tak boleh ubah tabiat nie -,- tapi disebabkan sifat malas yang dah pun tersemat dalam hati dan sanubari nie , memang tak heran lah kan kalau miera selalu cakap miera malas hapdet . aha

oke , perenggan atas tu tulis semalam , harini baru sambung balek . malas punya pasal . tak tak . semalam miera ikot mama pegy beli barang dapur la . tengah seronok tulis entry , dengan idea yang kemain banyak sampai tak cukup tulis , tetiba kena pulak ikot . oke tipu . miera yang nak ikot -.-' . 

dah berapa ratus patah perkataan miera merapu nie . tajuk laen , merapu je banyak . terpesong dah . ehh macam tulis karangan pulak . ==" kesah lak korang . aha . kalau ikotkan , nak je miera buang entry nie . tp sebab malas nak taip lain pulak , sambung je lah . oke oke dah . 

ap yang miera nak cakap pasal result miera tu , nombor 2 un macam no 22 . ouhh tak cemerlang langsung . padahal addmath un gagal , mcm mana bole dapat no 2 ? hakhak . padahal dalam aty seronok kemain sebab dapat no 2 . oke memang miera seronok . errrr .

tengok satu persatu . 

  • BI => semua orang tawu kann , miera bukannya pandai sgt BI . lagi2 tang karangan , kemain hebakk miera merapu . naseb baek lha dapat 71% . takpe , B+ kan . haha
  • BIO => 44 jea :( miera minat bio , tp tak minat . err cane tu ? whatebe lha . tp miera target bio gagal , tengok2 dapat 44% . hakhak . miera auta je . 
  • BM => bm nie org kate kacang jea kan . konon-kononnya umpama makan kacang di tepi laut -.-' . memang senang tapi miera tak sukew tatabahasa . tak dapat A+ un takpe lah kan , A un jadik .
  • FIZIK => paper nie miera tak expect dapat A , egt dapat C . aha . 
  • KIMIA => nie subject kecintaan miera . mula2 egt dpt A , tengok2 dapat C+ . pelik jugak , ouh rupanya cikgu yang salah kira . aha , kira balik , dapat lha A .
  • MATH => math susah . :( byk nak dapat markah , tp miera careless . duabelas tolak tiga un jadi 8 . wuwuuu :/
  • ADDMATH => ehh no komen laa . aptb -.-
  • AGAMA => nie miera da agak dapat C , sebab tak baca buku . maen bedal je jawab . lagi un , nie paper last . otak miera fikir FB je . hakhak
  • SEJ => paper nie actually senang , tp disebabkan miera tak baca bab 2 , bab 1 je dapat jawab . hurm  

cewaaahhhhh . kemain hebak ulasan ujian miera kan . padahal ujian je un . oke miera takde keje . nanti MidYear miera ulas lagi kayy . hakhak . nombor 1 memang tak dah , sebab semestinya Amirahanis yang cop awal2 tempat tu . wuu sampai aty . haha

err okay lha . mierasofea da penat taip . adakah entry nie adalah entry paling panjang dalam sejarah hidup miera ? ehh soalan cepumas . cepumas tu ap ek ? whatever lha , bye .

Dear heart, There's more people out there then that one boy, go for someone different. Sincerely, brain.

No comments: