Saturday, March 10, 2012

Exam Week :O



Heyya . Mintakk maaf drpd hujung kaki smpai hujuung anak rambut sebab tak update blog kayyy ., Hewheww . Exam week lha . Msty lha busy . Sokayy , meh Mira cite exam week nie . 


First day , BM & BI . seriously , BM suusah . First time BM susah . Mira stuck kat Tatabahasa jea . yang laen oke . BI takde lha susah mne . Susuah tang grammar jea . hahha . 


Second day , Fizik , Sejarah & Sivik . Fizik , OhMyJay , susah na mamp . Cikgu kata ad 2 org dpt A , 1 Fail , yang laen C & D . B takde kea ? Ohhtidakk . Hancur lha harapan . A memang tak laa , Mira tak terrer Fizik . Sejarah lagy lha susah . Semua susah , apa yang senang Mira oiy . Dh laa soalan struktur & esei ada , seriously esei Mira merapu . kena jawab 2 , 1 Mira boleh , 1 lagi merapu . muahha . Last , Sivik. Jyeahh , senang ,. hahahaha , memang lha senang , Mira kan orang yg ade Sivik . :P Taksampai 15 minit , semua orang dah siap . Cikgu kutip , lepastu nak balek , tp tak boleh , sebaab 12:50 baru balek . huu .

Third day , Math , Biologi . Math senang sikit , susah banyak . Objektif senang , Subjektif suusah . kayy Mira tak baca Math . so , dapat 60% jea . haha , okay lha kan , paling tinggi un 65 % jea . kesian cikgu , takde sp dapat A . So so sorry lha cikgu . baur ujian kann . relax ah . hha . Then , paper Bio . kayy , Mira rasa gagal kowt . susah gila . Mira nak nanges jawab paper nie . seriously susah . memang 80% hentam lha . Mira baca bab 2 banyak , bab 3 sikit jea :( Takottt fail . huaaaaaaaaaaa ~

Fourth day , Kimia , AddMath & PJK . Kimia okayy jea . Senang sebab Mira minat Kimia . So takde masalah lha , tatao lha ley dapat A ke tak . AddMath jangan tnya lha , nie un nak nges jugak . Seriously susah . Dh dapat result un , Mira fail . Tp kira okay lha , 2 orang je lulus . Mira ketiga tinggi tau . muehehh . takpe , cikgu faham , ktorang baru masok , cikgu kata , kalau dapat 20% keatas tu kira bagus lha , sebab memang susah . Abah Mira kata , dulu2 , kalau 10% un dah kira hebat tau . hahahaha . 

Last day , Agama . Jyeah , senang siket , susah jugak . Mira banyak hentam , sebab malam sebelom exam Mira g makan . haha , Mira g Sass Cafe . sedap ouh . tp tawu2 lha , makanan semua 5.80 ke atas . OMG , lepastu study sikit2 jea . harap2 ada keajaiban . aminn . hauahua . 

Jyeahh , the exam is OVER ! Me shoo happy :) Sebab holiday ! Time to makan angin . muehehe . Mira tak sure lha boleh jalan2 or tak , sebab Mama & Abah sebok , ad kelas tambahan , kem , n adek Mira taon 6 tu un ad tusyen gak . Tp , lusa , acikk Mira dtg . Hope boleh lha jalan2 ngn dy . Jyeahh . 

Okay lha , Mira nak buat jadual kemas rumah . Mama suruh . Hewhew , kbhaii . <3

Why should i care when you don't?

No comments: