Friday, March 02, 2012

Kejap malaz , kejap rajen :D



Hye guys :)

Ouh dah berhabuk . Fuuhh fuuhh . Haa , clear un , ngeheh. Okay , Mira malaz update . haritu rajen sgt kann update setiap ary , skunk nak tekan link www.blogger.com un da malaz . atoyaii . 

tu lha kann , kejap rajen , kejap malaz . hihii :D actually bulan nie Mira sebok wehh . haha , kemain semangat kate sebok . padahal , biase2 je kowt . sape tak kenal Mira , kalau penat siket un ley kate penat macam kena angkat berat 120 kg . muahaha . kayy tak lawak -,-

minggu nie memang penat kay . ye laa , ahad petang ad latihan merentas desa . tp Mira ta pegi un . haha , sekali sekala ponteng takpe kann . weehuuu . isnin takde pape . selasa koku . rabu mesyuarat koperasi . ntah ap yg best ntah . yg best dpt makan free & cabutan bertuah je un . Mira tak dpt un cabutan bertuah . memang tak lucky un . haha . khamis , latihan last merentas desa . ouhyeahh , 6 kilometer . alahh 6 jea kann . haha , hotak mu laa . nak cabot tulang2 aku even lari kejap jea . seriuosly rsa mcm cikgu nak dera jea :( hishh , tak baek2 . 

tp kan , memang setiap ary khamis Mira beruntung . kira lucky day laa nie kan . haha , just for fun jea lucky day nie . tp mmg setiap ary khamis mmg lucky . cewwah , haha , padahal semalam tak lucky , sebab kena lari 1 jam 45 minit . siap kira ouh . haha . nseb baek laa , naseb menyebelahi Mira . wewitt ayat . haha . semalam Mira tumpang kakak form 6 naek moto . jyeahh , awal kitew sampai . hahahha . 

seriously rasa nak pengsan semalam . nak jalan un macam  nak jatoh jea . lepas tu kakak tu kate , "adek naek dik" . Mira un dengan happy nya naek moto . time naek moto , muka pandang tempat laen . malu laa org tengok , tp happy . haha , cam ape jea . 

sabtu nie ganti . ohmmyy . sabtu nie lha Mira lari . rasa mcm nak mintak mc kat doktor , kate taklarat nak lari . haha , mc mintak penampo . takkan bolehh laa :( tamao lari . tp kan semalam , mase Mira jalan , ustazah lari sebelah Mira . ustzah tak perasan kowt mula2 , kat sblah dy Mira . las2 ustzah pandang . "lah , sofea . dah kurus . " muahaha , nak tergelak un ada . Mira rasa biase je kowt . happy un ada . haha . tatao nak rase ap . :D

4/3 nie da start exam . huwaa . pray for me , soalan selaras . kayy lha , nak buat hw . esok skola . daa :)

Love? I searched for the definition for years, and all the time… it was YOU ♥

No comments: