Friday, April 27, 2012

Weekend :)


Assalamualaikum.

ngadap pc , online , blogging , blogwalking , pasang headphones dengo lagu volume tahap maksimum , makan eskem malaysia duapuluh sen then realize , i'm alone --" yeah , weekend memang sepatutnyaa waktuu yg sesuai nak jalan2 kann . tp entah . knp msty kat rumahh jee ? entah . ouh memang tak bersyukur budak nie -,- dah , pedulikann :)

live , love , laugh . dahh sudah , ap yang miera cuba nak merepekk lagi nie -,- ERR . okayy , say HELLO to Friday :) waiting for next Friday hahah . memang miserable lha nak tunggu .

seriously miera tengah bored . Sometimes I hate being bored because it gives me a lot of time to think about someone I missed >< yeahh , otak scatter . fikir tu fikir nie . acece , bajet mcm miera byk mende nak fikir .

 td lepas mama balek skolaa , terus adek miera kata gini : "Mama mama . Abah beli byk siaran . Citra ada , Warna ada , Pelangi ada , Bintang un ada ." mama un mcm terkejut and terus "ehh ye kea ?" adek miera sengih jeaa terus cakap "mna ad . tipu jea . astro bg free 10 hari hahahh" . pangg , lekat penampaq kat belakang . hahah padan .

10 hari un jadi lah kan . dapat gak tgok . nak suruh beli terus memang tak lah kan , jangan harap . pftftfff . kalau beli , memang melekat depan tibi je tak bole gerak da . that's the reason . hahak . 

tak silap miera , selasa nie hari pekerja kann ? jyeah cuti . rabu n khamis nie cuti gak , hari anugerah & cuti peristiwa . direct , selasa rabu khamis jumaat sabtu . kerja skolaa un direct tak henti2 -,- 

untunglahh dapat anugerah , miera tak dapat . sobs . hahha , gedik . tp untung dapat cuti kann . hewhew . bukan selalu cuti direct ceni . 

ehh dah nak dekat bulan Mei ? ouh NOOOO . 8 mei oral BI . seriously tak prepare ap lagy . oral BM un sama laa . errrrr -________-" da laa 13 mei mid-year exam . cruel ! 

okay laa , nak buad bio . jap lagy aisyah nak dtg amek . haha . out dulu , da ad owg bising . kbyee :)

Never ignore someone who cares for you because someday you'll realize you've lost a diamond while you were busy collecting stones (:

No comments: