Sunday, September 16, 2012

WhattttheHolidayy ?!



assalamualaikum .

harini hari malaysia . oke , Happy Malaysia Day :) harini hari yang palingpalingpalingpalingpaling tak best ! haaa nampak tuu . haha . harini booooosan sangat . 

seriously . da la bangun nak dekat pukul 12 . okke tu normal . esok sekolah ann . yang tu miera benci . homework tak siap lagi . additional holidays please -,- cakap lah 10 ke 100 ke 1000 kali pun , takkan dapat pny . errgh . 

2 hari lepas cousin mama dtg . tersangatlah annoying . k miera tak suka k tak suka . bising sangat . semua benda nak buat mesti tertangguh . sebab tu hw miera tertangguh . HAHA . andd harini , dah balik dah pun . baru je tadi , yg tu yg miera tunggu . freedom . haha! jahat gilaa miera . 

semalam , mama ngn abah pegy muar . miera nak ikot :( adik miera pegy , tinggal miera dgn adik yang kecik2 yang tak best tu HAHA . kalau isnin tak sekolah dah lama miera ikut . nie sekolah . ergh . takde kawan nak bising2 dlm qumah , sebab tu miera onl jea drpd bangun tido sampai skang . haha 

tp takpe ah kan , selasa nie miera nak amek cuti . cewwah taley blah gila ayat . hahaha . tak kira selasa nie cuti . ikut mama pegy taiping . boleh shopping sekali . xD

oke lah tu jea . ceqq malaih nak meqapu banyak2 . nak mandi , buat hw , bye (:

Sometimes I wish I could read your mind. Then, I wonder if I could handle the truth.

No comments: