Wednesday, November 07, 2012

Yeayyyyyyyy !



assalamualaikum . 

haa , nampak keEKSAITEDannya ? hahaha . yeah . exam da habes ! mcm lepas pmr pulakk . eh . haha . dah dua hari miera x update , bukan sebab miera baca buku , bukan ! haha , sebab miera dah update tapi tak sempat nak publish . tu lha jadi dy . 

best kan . da takpayah nak pk pasal exam , dah takpayah nak tdo lambat , da takpayah nak onl kejap2 , da takpayah nak baca buku banyak2 . kann . haha . tp taun depan kena buat balik lha . spm k . tapi lambat lg . skang , kita enjoyy . haha :P

okay , esok last day skolah . best ? tak best ? ntah . miera taktau nak cakap ap . haha . ad yang best , ad yang tak best . ad pulak yg sedih nnti . sedih sebab taley jumpak dah dy pny secret admire . lol kan . hahaha . 

esok ad jamuan . eh tak . makan2 . jamuan tak jadi . sedih kan ? memang un . tangguh sampai taun depan . lambat lagi nak tunggu -,- esok egtkan taknak dtg , tp cikgu cakap , dimerit 10 . takjadi lha . nseb baek esok last day . okay brp kali miera nak ulang ntah . haha --"

okay lha , ad keja . haha . bye :)

Some days I can't stop thinking about you and other days I wonder why I'm wasting my time.

No comments: