Thursday, December 13, 2012

Officially 16 :)

hye . assalamualaikum .




jam menunjukkan pukul 12:53 AM . yeah happy belated birthday to me --" HAHA . dah masuk 13/12/12 . lambat pulakk miera update . ehhh tak kesah tak kesah . miera nak update dari tadi tak menyempat haha . 

harini miera taip taknak tekan backspace . bajet kejapp . ehh -.0 okayy . semalam miera tak sempat update . cousin datang rumah . dtg nak jalan2 . miera tak ikut un , malas ah nak pegy . bukan ad ap un . hee

miera nak secret recipe k lapaq nie . hahaha . mama taknak beli . mama nak beli nnti , smbut bday adk miera sekali . mean smbut bday sekali lagi . yeay dah merepekkk --"

oke tengs eh wish bday kat miera . kat fb , kat blog , kt twitter . terharu 5 saat . k miera baru 16 taunn . kan best kalau jadi mcm dlm cita 16 Wishes tu . nak ap semua bole . tp tu rekaan je kan. hmm tak dapat lha . miera nak mintak macam macam nie . first skali nak jumaok eh jumpak justin bieber . haha ., miera taip tak guna backspace . caya ? caya cepat k :)

oke tu jea .tak latat larat nak tulis dah . dah pukul 2 k . takpe miera da tido petang td so skangt tak ngntuk dah . eh . miera nak tunggu justin bieber online nie ., dy da janji nak online . nak tweet ngn miera.hahaha kbai assalamualaikum. 


No comments: