Sunday, December 23, 2012

Sad Beautiful Tragic.



hye. assalamualaikum.

okay. setelah berkurun lamanya miera tak update blog, akhirnya harini miera berjaya merajinkan diri untuk update dan edit. ceyhhh ayat i. hahaha

miera malas nak bukak blog dah. private. mmg tadak org baca lha kan. haiyoo. k miera tak private dah. haha. tujuan miera menulis hari nie adalah untuk menyatakan bahawa tak lama lagi sekolah akan dibuka. yaa memang tak dapat disangkal lagi. 

kemain skema tulis haa. k nvm. miera taknak pegi skolah. ya ampunn malas bangettt. hahahah. haritu gaduh sangat kan boring lha, tadak keja, nak sekolah lha. skang? nak cuti lagi. ya ampunn. hahah. ap kena miera hari nie. hahaha. 

miera tak dapat bayangkan taun depan. SPM. paham tak? bukan UPSR. tu senang jea. cewwah cakap besar. haha. mesti byk tusyen. mesti penat. mesti balik lambat. mesti banyak homework. semuanyaa mesti. hmm kesian kann. tp setahun je. lepastu, kita enjoyyy! yeah haha.

tp miera nak further study kat luar. tp nnti mesti miera nangis. mcm kt asrama dulu. hahahaha. malu jea kan. harini mama tadak kat rumah. pegi kenduri kt Bota. miera nak ikut tapi taknak, miera taknak tp nak. memang mcm org tak betul un, takpayah cakap. tau dah.

okay lha. dah pukul 12:12 :) miera lapaq. nak makan maggie jap. kbai assalamualaikum :)

Don’t be afraid of change, you may lose out on something good, but you might gain something even BETTER.

No comments: