Tuesday, December 25, 2012

tomorrow.



hye assalamualaikum dan selamat sejahtera kpd awak, awak, awak dan awak. wahhh wahhh. perasan sorg2 -.-

okay hadirin dan hadirat sekalian. esok miera kena pegy sekolahh. ya allah double triple fourth malas. haaaa. cuti sebulan goyang kaki jea kat rumah, tiba2 kena pulak pegy nak kemas kelas lha ap lhaa. omaigad omaigad omaigad. 

cikgu cakap wajib datang and kalau tak datang tak ad tempat dlm kelas then tak ad meja. terus gue harus bilang WOW gituu? WWOOWW. hahahaaaa miera dah mcm org tak betul apehal ntah. yaaa im crazy. no no :P

okay, my besties deleted all his account. guess what i feel now? sad. sorrowful. joyless. yaaa miera da tak on fon, malas. tak topup dah. nak mesej ngn org mna lg klau topup? wasting money jea. haha. ayat kedekutt. 

harini 25/12. yeah Merry Christmas my lover Justin Bieber. awwww HAHAHAHA. i'm waiting on ya under the mistletoe ;) okay. seems like lagi 6 hari je kan nak sekolah? awww -.- miera 10000000% tak ready nak pegy sekolahh. sufefu? hahahaha.

barang dah beli. semua seribu lebih. double triple WOW kan? haha. sekali ngn adk2 miera lha. kalau miera sorg mati k mati. haha. okaylhaa. abah dah bising. mama da tido. adik da mintak pc. miera? mintak diri. heee kbai assalamualaikum. 

I never start conversations anymore in fear that the other person doesn't wanna talk to me

No comments: