Thursday, February 14, 2013

What's up ? The sky

hye assalamualaikum . 



okay sedar tak dah hari khamis nak masuk jumaat . k miera taknak sekolah lagi ! faham tak --" miera nak cuti . homework pun baru buat harini . tu un brp patah perkataan je . sedih tak sedih . haha

ad orang nak sekolah awal2 ? rasa mcm tadak kot . kalau ad tu memang dy weirdo . memang sah sah tak payah nak pakai wali dah . hahah . apakahh -,- 

hw bertimbun , miera tak buat , miera malas , miera tido , miera online , last sekali , miera kena marah , miera fail . ehhh taknak taknak . miera taknak fail , tp miera malas . ada ubat ? tolong ah . hewhew

okay . harini 14 Feb . ad ap ? Valentine's Day ? oh nononono . haha . harini 1st Anniversary Javalanna . yep , Justin + Avalanna = Mrs. Bieber . I miss you beautiful angel :) 

oke lha . dah penat da tulis . da lha hw tak buat . esok je lha . okay , bye stalkers :D

When it seems like nobody cares, God cares. When it seems like nobody is there for you, God is ready to listen.

No comments: