Saturday, March 09, 2013

Karnival Jom Masuk U (:



hye . assalamualaikum .

penatt! balik drpd karnival. susahnyaa nak tekan! dri td mcm susah nak eja karnival, asyek karnibal. hahahaa, dah macam KANIBAL. lol. okayy2.

back to the root. acewwah.

best oo kat usm td. mcm2 unibersiti ada. unibersiti dy semua best2. unibersitinurhaliza pun adoo. lol, tp miera cari yang ada perubatan jea. miera taknak engineering, walaupun org cakap engineering banyak gaji. ehh really? okay lha okay, nanti future spouse miera jadi engineer, miera jadi doktor. kan senang! pandainya miera ^^ hahahahaha

tolong muntah sekarang. spm tk lepas dah fikir kawin. nornis ah, dalam bas, nak kerja nie, nak kawin dengan org london lha, tp nak org lain, nak kawin org jauh, haha, merepek gilaa kan. ye lha, fikir awal2. nanti takpayah susah2 nak fikir dah. lol kan. hahaha

haritu cikgu cakap nak jalan2 kat QB lha, kat shopping mall lha. best 'SANGAT'. tak langsung. penat je bawak baju telekung tudung. sampai pening2 nak pikiaq nak bawak tudung dengan baju mana sebab takut kedut. haih. menyeksakan. kan senang kalau cakap awal2. boleh lha plan awal2.

tp total, memang best lha. t miera nak masuk university kat usa ke, aussie ke, uk ke. haa boleh kawin dengan omputih. hahahahaha. dah2. t lagi merapu. lusa exam. ughh. perkara paling dibenci oleh semua pelajar. kann kann. okebai.

selagi aku bernyawa , aku kan mengemis cinta .

No comments: