Tuesday, September 10, 2013

write your name in the sky :)



assalamualaikum and hye :)

harini 10/9 , SPM lagi brp hari ? hahaha . saja wat takut :p okay2 . sebenaqnya tadak menda pun nak update. boring jea. haha. banyak gila hw ! haha . bi je pun . tp correction banyak nak mati --" wuuu tension oo . haha . habis2 exam kena wat correction . 

okay lha . lagi berapa bulan je lagi . lepastu takyah dah nak pk exam hw . pk result je . tp yg tu lgi menyeksakan :/ tp kalau pk balik , kalau dah hbis skolah nak wat ap ? mcm da x best , mcm rasa nak g skolah lgi . haihh , sedih sangat , nnti takley jumpa cikgu kesayangan miera dah :( haha . serious k serious . 

k lha . nak wat essay . nnti wa kena denda ketuk ketampi macam haritu pulak . tak sanggup ah . haha bye :)



God is the reason why even in pain, I trust; In confusion, I believe; In betrayal, I hope; And in fear, I never give up.

No comments: