Friday, December 27, 2013

Dua Tujuh Dua Belas



Assalamualaikum . 

SPM is over yayy kayy kayy tak payah nak over sgt . lol . ckap mcm baru semalam je habis . dah nak masuk bulan satu dah nie . miera sibuk keja k . keja makan tdo . haha :D 

okayy blog dah habis edit . serious lama gila nak edit . 2 jam kot . 30 minit edit , yg lain tu cari gmbar dengan music player . rasa mcm mata dah nak hilang sebab tak faham music player nie . kejap kena upload sendiri , kejap ambik url , kejap tukar colour , autoplay lepastu apa tah lagi . 

nak buat mcm mana , berbulan-bulan tak edit blog , lepastu pening ah tak ingat code yg mana . i feel dumb , lol . no really . okay okay . esok ah miera update , cehh buat mcm ada org baca . haha . kbye . gnite :)

Dear Best Friend, I thought you should know that I miss you and all the laughs we used to have. I wish our friendship wasn't fading.

No comments: