Thursday, February 13, 2014

Result ???!!!!


assalamualaikum. hai :)

tajuk sama tak nornis? hahah. semua orang takut result bulan mac ni kan. serious miera pun takut. gila tak takut. haha. sampai tak boleh tido nak pk. hahaha tipu sangat tu. result pmr miera takla takut macam ni. ntah tp haritu buat tak kisah je. tengok2 dapat 5A4B haritu dy macam "oo 5A? okay." haha macam takdak perasaan gila time tu, tapi sedih sikit -.-

tapi SPM ni kan orang cakap penentu masa depan. cewwoh. kalau result x cantik, cemana nak dapat further study? cemana nak masuk U? upu dah apply sampai 8 pilihan. hahaha. tawakkal je la. mama cakap "banyak mana kita usaha, banyak tu la result kita". hm ye la tp miera takut. 

sekarang nie semua orang sibuk amik lesen kereta, cari kerja. miera duduk rumah online makan tengok tv ja. lifeless kan. ughh nak p kerja takda transport. sedihnyaa kalau la ada kereta sendiri duit sendiri kan senang :( mama dah suruh amik lesen tapi miera takut. takut sangat. haha semua nak takut. bila nak berani kalau asyik takut. dah la takdapat side income. mama suruh pergi kerja macam2 kedai. tp bila miera tnya nak naik apa, mama cakap "alah naik teksi ke bas pun boleh. kalau susah sangat kayuh basikal." hahahah nampak tak kekejamannya :'( nak bawak moto tak reti. kereta lagi lah jauh menyimpang. nasib kan. hehe

okay. dah nak out. nak main game. mwehehe. bye :) 

Doa memberikan kekuatan pada org yg lemah, membuat org tidak percaya menjadi percaya & memberikan keberanian pada org yg ketakutan.

No comments: