Monday, April 21, 2014

haunted.



assalamualaikum. 

can't stop listening to this song. haunted // taylor swift. old but gold. meaningful lyrics and makes me emotional. cehh tak reti ahh nak jiwang pagi-pagi macam ni. dah dah.

eh lupa nak cakap. miera dah tukar template blog. haritu kan guna template classic, sebab pakai blogskin, haa classic sgt kan smpai semua traffic tak nampak. sekarang dah tukar denim template balik, boleh la tengok traffic blog balik. overview semua tu. banyak jugak ehh page views miera. ada 11181 views semuanya. banyak jugak kann hahahahaha miera sendiri yang baca blog memang banyak ah -.-

sebenarnya taktau nak update apa. update dah la sebulan sekali kan. haha lepasni takleh dah nak update selalu. masuk mana-mana nanti mesti busy nak study lah apa lah. so kita update lah awal-awal. hehe.

tapi nak update apa...........................................

nampak tak betapa tak ada ideanya sekarang ni..............

tengok...............

dah la, tu je nak update. bye :P

No comments: