Friday, June 27, 2014

Almost a month.



assalamualaikum and a very good afternoon hahaha dah takyah nak poyo sangat.

okay dah nak dekat sebulan dah kann miera duduk sini. wuuuuu best gila. best gila kena jalan kaki -,- paling menyeksa jiwa dan raga minggu orientasi lah. penatnya ya ampunnn. melecet teruk kaki. maklumlah dah 6 bulan tak jalan banyak. tapi kann miera tak homesick k. hahaha. masa hari first tu je nangis. sebab mama nangis. miera taknak nangis sebenarnya, tp tengok mama nangis memang termenangis jugak la. mcm tu lah cerita dia -,-

baru 3 minggu kuliah. minggu depan dah start exam. haitu diagnostic test english. jawab merapu gila tiba2 dapat kelas first, kelas advance. gila haa advance betul. dah rasa mcm cikgu ni salah tanda kertas kot. tak sempat jawab tiba2 masa tamat. lab bio pun sama. tak sempat siap tiba2 'masa tamat'. bagus betul. satu kelas dalam 150 orang mcm tu. haa sebab tu laa kena selalu dtg awal sebab nanti kelas penuh. miera pun taktau la kenapa semangat sangat sampai ada dtg sejam awal -,-

kat sini makanan mahal gilaaaa. sapa la yang cakap sini murah haritu haihh. terpedaya akhirnya. habis duit beli makanan je. dah lah panas kemain. mcm duduk kat padang pasir pun ada. harini je hujan ribut semua. cehh complain je banyak kan. haha dah lah. wifi pun tak dapat kat bilik ni, guna broadband je lahhhh. nasib baik hadoo.

okay dah dah. lusa puasa kann. yayyyyy! nanti boleh balik raya :D okay dah. nak membebankan otak dengan tuto chemist. bye assalamualaikum.

4 comments:

~cik a~ said...

Saya baru terjumpa blog awak ni.. Tetiba tersearch plak.. Kikiki

mxxra said...

alamakkkkk macam mana boleh jumpa ni? hahahaha malu gila.

~cik a~ said...

Takyah nk malu sgtla cik kak oiiii... Hehehe.. Ai kan suka search2 ni.. *tetiba* kehkeh

mxxra said...

hahah okay jee. jgn bagitau org lain dah :P