Sunday, August 24, 2014

we are groot.



assalamualaikum. 

haihai. lama tak jumpa. hahaha biasalah orang sibuk memang macam ni. k dah jangan perasan sangat. 

hai awak yang stalk blog ni. jangan la stalk lagi, malu iolss. hahahahaha. okay dah dah. im having an unproductive day as usual so yeah tidur baring online makan & reading. yang tu je mampu buat. yang lain kita tolak tepi dulu haha. 

semalam miera pun taktau miera buat apa. dah la pagi2 bangun terkejut sebab fydah ketuk pintu dekat 10 kali sebab dah lambat pergi latihan menari. menari okayyy hahahaha. macam lawak je nak menari. price tag lagi. kau hado XP and semua tu hanyalah semata-mata untuk fesenisasi ko-k. haish lepas ni dah tak sanggup nak memalukan diri menari atas pentas tapi nak buat macam mana, yang tu je ada tempat kosong. tak masuk takde markah. sedihhh hidup iols. 

semalam petang dah pergi summer. tengok wayang. hahaha. i am groot :p sekali sekala lepaskan tensyen apa salahnya :D balik tu dah rasa macam tak boleh jalan dah sebab dah penat jalan kaki. nak naik van malas nak keluarkan duit. haa jalan je lah exercise -,- 

dah la kerja banyak lagi ni. script muet lagi 5, soalan pbl belum cari jawapan, tuto chemist tak buat lagi, haih penatnya. nanti ad latihan pulak. rasa macam nak balik je duduk rumah takyah buat apa2. ehh btw budak degree masuk bulan 9 ni wuuuu selamat datang haha bajet macam ada orang baca je. 

okay la dah tengahari dah ni. nak mandi hehe baiiiiii :)

3 comments:

~cik a~ said...

Tu la kejanya.. Mandi dh tengahari... Nti jgn lupa tempek gambo menari.. Nak gelak guling2

mxxra said...

jangan laa hahaha. gmbar menari takde pun, nanti mira tempek gambar cik a atas moto hehe

~cik a~ said...

Jangannnnnnn.. Haha