Monday, September 22, 2014

craving.



assalamualaikum. 

haihai. lama tak post hahaha. tengah tension ni taktau nak buat apa. bila tension je blogging wahh bagusss -..- act bulan ni banyak sangat kerja. saaaaaaangat. tp sebab procrastination tu dijadikan amalan makin bertambah kerja haha. 

bulan ni lah bulan paling banyak test. minggu lepas test kimia, kuiz math. minggu ni test math, speaking test. lab lagi, pbl, nasib baik ospe dah habis. gilaaa lega ospe last haritu okay. kalau tak okay haritu mau tak terjun tasik hahaha k tipu. aish banyak pulak I merungut haha. 

dari pukul 9 td sebenarnya depan laptop tp taktau nak buat apa. cari information IT dah 3 jam tak siap2. main2 kejap, online kejap mana tak siap. dh la esok kena submit tp dh nak dekat pukul 12 baru start tulis ayat. yeayy --" 

dah dah. nanti ada masa miera update. bosan jugak sebenarnya tulis merepek ni haha baiii. 

No comments: