Friday, September 05, 2014

half a heart //



assalamualaikum & salam jumaat :) 

so basically, this hectic week is finally over. legaaaaaa k dah habis persembahan. terabur jugak persembahan sebab multimedia crew lambat tp dapat persembahan terbaik k hahahaha lawak je. and semalam kuiz bio. macam biasa je, susah sebab tak baca. soalan 1-10 semua hentam sebab miera tak baca langsung DNA. lagi 20 soalan okay la kot haha. 

result midsem dah keluar. what can i say? i fucked up. no As but alhamdulillah i got no Fs and Ds. B dengan C je hahaha seronok gila dpt markah teruk -,- chemist paling sedih tp rela lagi dapat C dari F. taknak haaaa. takpe la, midsem je kan. je2 pun carry marks woi. ingat senang ke nak survive kalau carry marks sikit. memang melepas degree kalau sikit. sebab tu kena jugak start study walaupun final lg 2 bulan :'( cakap mcm lama je lagi 2 bulan, tp bukan lama mana pun. pejam celik je dah dua bulan. pejam celik je dah sampai semenanjung. eh haha

nak balik rumah woiii. rindu parit buntar. rindu bandar baharu. rindu nak duduk rumah. rindu nak tengok tv, kat sini takde astro. rindu nak jalan2. rindu nak naik kereta mama dengan abah. rindu nak g makan dengan familyyy. rindu nak pergi keluar beli barang sama2. rindu semenanjung. seriously tak tipu :( okay dah lah. rajin pulak iols mengapdet belog ni. nak melayan perasaan kejap haha baiii.

No comments: