Friday, September 26, 2014

inevitable


assalamualaikum dan selamat malam rakyat rakyat jelata sekalian alam tak kira dimana anda berada mahupun di utara selatan timur dan barat hahahahambar. okay okay so it's finally the end of this hectic week! haa nampak tak semangat kat situ. bukan apa sebenarnya semangat nak tidur sampai tengahari je tu. tu yang semangat sangat. 

sebenarnya mira taktau nak buat apa ni sekarang ni. baru habis rewatch movie yang dah di-rewatch 3 kali. hashtag no life at all -....- tadi petang lab bio tengok video in the womb. seriously best gilaaaaa. mcm i dulu kecik2 omeyy je hahahaaha. we've spent 90% of our time in the womb by sleeping yanno? and now we still cant get enough sleep hahaha k dah dah 

esok hafiz hamidun dtg sini wuuu semua excited gilaaa bila cakap hahahaa lawak pulak --" biasalah semua jakun sikit nak buat cemana. okay. september dah nak habis dah kan. cepat je masa. kan dah cakap, pejam celik pejam celik dah nak final, lepastu pejam celik lagi dah sampai semenanjung haha. 

kalau ikut countdown ni lagi 39 hari je lagi nak final. tak lama dah. banyak gila kena revise. satu subjek dah ad dlm 10 chapter. branches dy lagi la banyak. mcm bila 1 chapter done, ad lagi 9012390491233 chapter belum revise hmm tak hiperbola sangat kot. dah nak dekat final ni semua nak ada. tiba2 je semua org byk main game, tiba2 je semua nak layan movie, running man haaa makin banyak distractions. tiba2 je nak makan kek hari2 #eh #letakhashtagmcmdalammovietadi 

okay okay dah la. i dah penat dah ni. nak tidur. esok kan cutiiii heeeee kbai rakyat jelata. 

No comments: