Saturday, October 18, 2014

life is our dictionary.


assalamualaikum dan selamat tengah malam ataupun pagi rakyat-rakyat jelata sekalian ehh tak tidur lagi ehh takpe takpe esok saya bagi BR1M tidur puas-puas takpayah kerja sebulan okayy jangan sedih-sedih tak hadoo BR1M pun takpe nanti saya bagi baucer buku boleh beli novel banyak-banyak takpayah dah baca nota asasi baca novel je lagi best ehh apa tak cukup lagi? kalau mcm tu saya bagi bantuan pelempang satu malaysia je lah tp kalau tak cukup jugak mohon diam. 

okay okay udah udah lah melalut jemahh. awok tu dah la nak final dua minggu lagi. tak sedar-sedar lagi ke. awok nampak tak dah1 pagi dah. haaa tak tidur-tidur lagi? takpelah cakap dengan diri sendiri pun bestttt. okay tak boleh tidur sebenarnya. memikirkan final yang lagi 2 minggu tp banyak lg tak baca hahahahaa poyo kemainn cakap fikir final padahal tadi baru je tidur berjam2 lepastu baru bangun jadi burung hantu haaaaaa. 

i need a rest. not for a day but for the rest of my lifeeee. i'll be with you, i'll stay by your side, honest and true, till the end off my timeee, i'll be loving you, loving you okdahmerapu. penat ooo stay library berjam-jam sebab siapkan report IT sebab kena submit harini sebab mira tak reti programming sebab mira tak faham source code sebab mira benci IT. walaupun nama dia report IT tapi kerja dia mcm kena buat thesis haaa gila depressed sampai tak sempat nak makan lepastu balik makan terus tidur. *applause*

minggu ni serious mcm memang paling hectic gila haa terabur grammar bm kau. too many reports in just one week lepastu kuiz utk minggu last dia nak masuk berapa puluh chapter pun taktau. gila tak sempat nak baca tah2 tak baca langsung -,- kwn lain semua ada yg dh habis final, tgh final, minggu depan final, mira je kot paling lambat nak final tp okay la tuu janji cuti sem sebulann. 

kinda miss my high school life tho seriously takpayah fikir macam-macam ni sekarang kena fikir macam mana nak balance financial macam mana nak recap full semester chapter macam mana nak tidur tapi pandai macam mana nak jadi pandai even tak baca buku macam mana nak solve trigonometry macam mana nak solve penyakit mrs.francine's fertility macam mana nak cari organ katak macam mana nak suka chemistry haaa penat gilaaaa mohon ada bantuan cuti 1 tahun utk bajet2015 -,-

okay dah dah. kalau tak stop ni sampai pukul 2 mira tak habis mengebelog hahaha hancur. dah nak buat tuto math bai awok awok sekalian esok check dalam peti surat ehh surat bantuan i. bye uolssss *gaya azwan ali* 

No comments: