Friday, October 24, 2014

wait on me

 
assalamualaikum. 

selamat tengah malam semua. iyaaa aku itu sihh tidurnya selalu awal jadi tengah malam itu akunya jadi burung hantu. yaa enggak apa2 sihh, aku itu udah biasa kok. hahahaha maaf yaa, aku itu penyakitnya sekarang berbahasa indon susah banget mau berhentinyaa. u know, trying to get rid of all stresses because my stress is stressing me out -,-

sebenarnya sakit kaki tak hilang lagi ni. maklumlah tiba2 je kena lari mengejut, last lari bulan 6 haritu kotttt gilaa tak lama. nak buat cemana udah dasar diri itu pemalas enggak ada ubatnya. macam ni, miera pergi kuliah mana pernah nak bawak kad matriknya. alaa lecturer bukan nak check pun. tetiba harini masa kuiz dia tanya pulak, "kad matrik mana?" and i was like apahal ttiba suruh bagi kad matrik, dewan lain tak kena pulak. lepastu semua yg tak bawak buat marathon sama-sama amik kad matrik. kalau bilik dengan dewan dekat tak kisah, ni lebih dari 10 minit haa nak sampai. gilaa tak penat. sampai sekarang kaki ada parkinson hahahhahahahahahahhaa. 

seriously finally really unexpectedly this torturing excruciating agonizing semester is almost end yayyyyyyyyyyyy alhamdulillah. walaupun banyak merungut tapi berjaya jugak survive satu semester hahaha mcm poyoo je :p tinggal esok satu jam kelas english, then revision week, final exam and we're done! nampak tak semangat dia kat situu. hahahah

bukan apa, rindu bandaq baquuu. lama dah tak balik. lama dah tak bangun2 pagi tengok2 makanan dah ada, skrg ni kena guna duit nak beli, tak sedap pulakk kan. nanti takpayah dah nak guna data, guna wifi rumah sudahh :D lama dah tak keluar makan malam2, keluar pergi kedai wuuuu yg tu je igt. haha 

okay lah itu aja curhatku untuk hari ini tante tante sekalian. mendingan aku itu study dari mencurhat doang hahahha baiiiiiii x

No comments: