Thursday, December 11, 2014

hiatus



assalamualaikum. 

selamat malam semua. dah malam ni. pergi tidur. esok sekolah kann. ehh lupa pulak cuti -,- maklumlah baru start new sem, semua dah lupa. k. bosan sebenarnya. nak type pun malas. kalau blogger ada mind-reader kan senang haa cakap dlm otak dia tulis automatic. takde ke? kata majuuu kan dah 2015 dah -,- 

happy birthday to meeeeeeeee. sebab tahun ni celebrate tak dengan family. celebrate dengan kawan, tp tak best. first time oo dalam 18 tahun celebrate sendiri. but im officially 18 yayyy *applauses* tp percentage orang wish taun ni plunged abruptly haaaaa semangat muet pulak -,- ye lah kan semua dah caught up dengan life sebab masing2 study, mana nak ingat dah haaa sobs. takpe lahh, i celebrate dengan kawan jeee. 

agak2 boleh survive ke tak sem ni? first week pun dah rasa done gilaaa sebab banyak homework, dengan berapa banyak lagi group dia suruh buat, assignment lagi. muet lagi sem ni. sedih gak ah adik2 cuti sekolah boleh tengok tv. nak tengok the voice T.T 

haritu cuti bosan sangat kan haaa tu la taknak bersyukur --" challenge tu pun baru buat satu. nanti ada masa miera sambung. tengok ah lepas habis sem ni ke kan hahaha kemain cakap nanti tak buat jugak. orang busy kan. siapa je baca blog ni haa mana ada org bukak blog dah sekarang kan zaman dah majuuuu -..-

okay dah dah. esok kelas pukul 11. malam ni boleh tidur lambat :D k dah nak habiskan sisa-sisa birthday dengan wattpad yay go me -,-" bye

No comments: