Monday, March 09, 2015

mereput


assalamualaikum. 

so dah march dah pun. see, sekejap je masa jalan. tapi dalam sekejap tu payah jugak la kan nak menunggu detik waktu berjalan yang kadang terasa begitu lambat untuk diri ini pulang semula ke tanahair. hahaha puitisnya ya tohan. poyo pulak tanahair. padahal dalam malaysia lagi, bezanya seberang laut je.

alhamdulillah lepas dah muet. walaupun barai gila nak mati part writing, bersyukurlah sebab dah tak payah fikir pasal muet. memeningkan otak hati nurani jiwa raga dan sanubari. lol. paling best part reading sebab boring gila nak matteyyy sampai rasa malas nak jawab. yang writing soalan pasal tragedy, memang kena sangat ah kan. my muet writing is a tragedy. why because first tulis tulisan kemas gila kau tengok, sampai 3rd last paragraph dah macam doktor. dengan idea yg siap susun cantik semua entah hilang mana sebab nak kejar masa. fuuuuu. listening okay tapi ada jugak termiss dengar. 

minggu ni kuiz math, kuiz bio, test kimia, lab kimia, cs assignment, report english. haa seronoknya. and disebabkan semua benda tu la, here i am -,- sebab dah taktau sangat mana satu nak buat dulu. and sabtu ni trip biology. yang tu best sebab masuk national park. idk i love nature, flora. but not fauna. not even a bit and idk why. lol

dah ah. nak sambung report bio. kbai no one --" 

No comments: