Friday, April 03, 2015

april


assalamualaikum.

soooo how long i tak update? haha almost a month. tak ah lama mana pun. just finished watching The Imitation Game. impressed at how important maths in the critical moments and i realized that maths is somewhat important in life :P the unrealistic permutation and combination is finally being applied in life walaupun i thought benda tu merepek masa belajar bulan lepas. hahaha.

alhamdulillah, things went well and smooth. satu-satu dah nak habis, just few more things need to be done before revision week. glad dah lepas bazaar, bio trip, pss, quizzes, tests, ab2c dengan uv. sekarang tinggal one last presentation dgn last lab for chem and bio. and oh, drama english belum. pfft yang tu malas jugak tapi nasib baik tugas under makeup artist so relax sikit. tapi entah lah kan, makeup mata sendiri haritu jadi macam mata orang lepas fight, ni kan nak makeup orang. matilanak. 

btw, semalam pergi dinner dengan pbl groupmates. we went to sharing planet lepastu pusing cari aiskrim. makanan dia mahal gila bapak tapi kena ah dengan portion dia. makan pun tak habis sebab banyak namateyy. harini baru rasa macam ruginya tak makan bagi habis T_T tapi overall best gila walaupun duit habis banyak semalam. hahaha. 

enough of that and let's focus on the title. april means that it's the end of the asasi. sebab revision week lagi dua minggu so final hujung bulan 4. awal bulan 5 i'll be visiting kuching airport again yayyy :P tapi sedih jugak ah. nanti dah tak dapat jumpa kawan kawan, takde dah ws pepagi bising suruh bangun turun awal, petang bising turun beli makan apa semua. lol. nanti dah tak dapat makan ayam goreng makcik cafe hari-hari, tak dapat g summer tiap-tiap minggu tengok wayang, tak dapat makan sugarbun dgn potato banyak-banyak. semua pasal makan hahahahahaha. 

so baki 4 minggu ni perlulah digunakan sebaiknya untuk menjelajah bandar cari makan. kahh poyo tahap. final dah nak dekat, nak study lagi. haih kacau. okay tu je nak merepek, bai. 

No comments: