Wednesday, June 24, 2015

June


hai assalamualaikum. 

jawab la salam. bulan puasa ni. lol. alhamdulillah, dah seminggu puasa. kejapnya rasa. tahun ni dapat puasa dengan family. full. tahun lepas paling sadis, dapat puasa last dua hari je dengan family, sebab unimas taknak bagi cuti. itupun sehari buka dalam kereta, sebab jalan jam gila yang amat sangat. 

prep raya dah siap? haa semangat XD lagi 3 minggu kan nak raya, mesti la ramai dah buat prep. miera tak buat apa langsung pun lagi, kita relax dulu tunggu gaji mama abah masuk baru semangat sikit tengok baju raya. hahaha. 

dah bulan puasa ni, dah la taktau nak buat apa kat rumah, tetiba pulak rasa macam nak tukar template. so miera pun pakai balik la blogskin, walaupun dua hari baru siap, sebab langsung tak ingat apa2 pasal code dia, dah berapa lama tinggal tak edit. camtu ah. dua hari pun okay la kan, jadi ah jugak simple2 pun. malas nak pakai blogskin yang meriah sangat, lol. 

okay la, nak sambung buang masa. hihi bye :)
I wonder where you could be now, for years I’ve not said your name out loud.

No comments: