Monday, August 03, 2015

where do broken hearts go?


hi assalamualaikum. 

selamat pagi semua. selamat bulan ogos. selamat hari raya. tak lambat lagi kan nak wish. biasa lah orang sibuk memang jenis wish lambat lambat sikit. kisah apa. hahaha 

well basically lah kan, i am waiting for my degree intake result to appear right now sebab i've waited from july 31 kot sebab they said yang result keluar hari tu tapi hampeh gak ah bila check takde apa langsung pun. sekarang august 3 and i've been freaking out for like 4 days just because of the result. paling tak tahan sampai taknak keluar bilik sebab gila cuak tunggu result pukul 12. last last, mereput ah sorang sorang sampai harini. 

actually i wanted to talk about something but then bila fikir balik rasa macam taknak pulak. tapi sekarang rasa macam nak. tapi tak payah la kot sebab my life is a mess right now and i hate it. but just a reminder, that obduracy does not make everyone to be obedient towards you. not trying to shade anyone but dah besar kan masing masing, so suck it up and faham sendiri. aku sendiri pun tak suka tengok orang bickering pasal something yang boleh bawa bincang, sebab nanti aku sendiri yang kena panic attack and that sucks. 

so yeah, be an optimistic and realistic person. forgive me if this post hurts you but im just trying to vent here about my life because i dont know where i should vent besides this site. nothing more, nothing less. that's it then, assalamualaikum.
I guess it's not so bad if I can still see you in my dreams anyways

No comments: