Friday, October 09, 2015

october



assalamualaikummmm. 

hi people! lamanya tak bukak blog. actually selalu je bukak tengok stats tapi malas nak update. haaa siapa stalk blog ni sampai view hari2 tinggi ni? jangan macam tuuu. malu i hahahahahaha. dah october dah kan, kejap gila weh rasaaaa. macam semalam baru masuk sini. haaa nampak penipuan dia. 

tapi betul la. dah 5 minggu duduk sini. and time flies so freaking fast, same goes to money. kalau nak cakap duit mengalir macam air tu tipu la. bukan air dah, dia mengalir macam empangan yang dah pecah lepastu tengok dalam wallet dah tinggal 50. i was like wth? semalam ada 100? makan je kan? makan apa sampai habis banyak ni? air pun harga dia macam ni? nasi ni tak sedap pun harga macam ni? complain lagi complain -,- lepastu kira balik haaa memang semua habis kat makan, taktau ah cemana nak bagi duit tak cepat habis. abah cakap makan je takyah kira duit, nanti boleh bank in. tapiiiiiiiiiiiiiiii bersalah rasa. ai kennot la 

sekarang ni kena start struggle utk midsem. sebab lagi 2 minggu lagi. tapi i takut test math screwed. sebab discrete math gila bapak punya susah sampai aku focus sefocus yang boleh tapi still tak dapat nak digest fully. gila weh dulu aku tak focus math boleh je jawab. haa tak riak pun. hahahaha. 

okay dah pukul 2. bye :)

No comments: