Friday, March 18, 2016

march



assalamualaikum. 

*cues vibe mak jemah* maigod uolsss lamanya i tak update blog. last bulan december kot lepastu cakap nak update bulan januari, sekali haaa amik kau bulan 3 baru aku update. kakakakaa bagus tak. inilah sebenarnya contoh pelajar cemerlang, dah tak main blog blog ni semua. pffft, tipu sangat la. 

tapi betul la takda masa. sebab masa lain sibuk pergi kelas, makan, tidur, buang masa, online, makan, tidur, buat tuto, pergi lab, makan, tidur, online. panjang bukan, itulah hakikatnya. lol 

haritu cuti sem satu balik sebulan kat rumah, tu pun sekejap. bangun tidur makan makan tidur bangun tengok2 dah habis cuti. begitulah kehidupan seorang sofea. nanti cuti sem 2 yang sampai tiga bulan tu taktau la macam mana nak jadi. mintak2 tak la selifeless macam sebelum ni. 

okay nak cakap sikit ja tu. nanti kalau tgh lifeless i update okay. hahaha

No comments: